Newsletter

0%

WordPress-websites worden gebouwd vanuit een template: het geraamte van de website. Het template bepaalt hoe de website is ingericht, navigeert en werkt, de vormgeving daarentegen is geheel op maat. Zo’n geraamte kun je zelf bouwen óf verbouwen wanneer je kiest voor een bestaand exemplaar.

Wat je keuze ook is, je krijgt een website die bij jou past als gegoten!

Data

WordPress is altijd responsive. Dat houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van je bezoeker: desktop, laptop, tablet of smartphone.

Daarnaast heeft het CMS-systeem (Content Management Systeem) een SEO plug-in die je website helpt hoog in Google te eindigen.

Simpel gezegd wordt jouw website beter vindbaar.

Analytics

Als open source-systeem krijgt WordPress regelmatig updates en nieuwe plug-ins. Deze moeten geïnstalleerd worden om je website soepel te laten draaien en tegen hackers te beschermen.

Bij de oplevering van je website ontvang je van ons een servicecontract. Hiermee kunnen we dit onderhoud voor een bescheiden en vast bedrag voor je regelen.

2792101

Met de populaire webshopmodule WooCommerce is een WordPress-website om te bouwen tot een webshop op maat. Door de vele beschikbare plug-ins kan iedere gewenste webshopfunctionaliteit worden toegevoegd.

Gebruiksvriendelijk voor jou, voor ons en voor de online shopper.

Nerd

Mobiele Gebruikers

Is jouw website al mobiel-vriendelijk? Steeds meer mensen maken gebruik van een mobiele telefoon of tablet bij het bezoeken van een website. Voor sommige van onze klanten lopen deze cijfers op tot wel 51 procent!

Laat je mobiele gebruikers dus niet links liggen. Een website die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik is vandaag de dag strikte noodzaak.